Hvala na povratnim informacijama.
Ovaj prozvod ste upravo dodali na vašu listu želja
Upravo ste uklonili proizvod iz liste želja
Ne možete dodati više na listu želja
Da li sigurno želite da izbrišete svoju listu želja
Nastavi
Možete da poredite samo proizvode iz iste kategorije.
Dodali ste artikal za upoređivanje. Samo tako nastavite!
Artikal je uklonjen iz liste za poređenje.
Lista za poređenje je puna!
Na listi imate samo 1 proizvod. Dodajte još neke proizvode za poređenje.

O nama

O kompaniji Beko

Naša priča počinje 1955. godine, kada je tek uviđena neophodnost kućnih aparata u svakom domu. Od tada smo postali omiljeni proizvođač

samostojeće bele tehnike u Evropi.

 

 

Tokom protekle dve decenije, bili smo fokusirani na inovacije kako bismo živote naših kupaca učinili lakšim i zdravijim. Jednostavnost upotrebe i praktične tehnologije u našim proizvodima omogućili su nam da postanemo najbrže rastući brend na evropskom tržištu.

0M
Zadovoljnih kupaca

Oslonili smo se na naših 60 godina iskustva i inovacije, što nas je dovelo do...

30K

Posvećenih radnika

130+

Zemalja u kojima smo prisutni

18

Globalnih fabrika

 
 
 
Naši ciljevi

Naš cilj je da podstaknemo buduće generacije da vode zdraviji život. Fokusiramo se na razvoj proizvoda koji podstiču zdraviji životni stil, počev od kuhinjskih aparata koji čuvaju hranljive sastojke, pa do frižidera koji duže održavaju svežinu hrane. Naši proizvodi omogućavaju vam da uštedite na vremenu i uloženom trudu, kao i da to vreme posvetite svojoj porodici i sebi.

 

Da bismo dodatno poradili na svom cilju, uspostavili smo partnerstva sa vodećim svetskim organizacijama u domenu zdravlja i sporta, na primer, sa fudbalskim klubom Barselona, organizacijom Unicef i muškim košarkaškim timom Fenerbahče. U sklopu ovih partnerstava, stekli smo značajna saznanja i došli u poziciju da podstaknemo decu i roditelje da vode zdraviji životni stil.

Naša prva globalna inicijativa

 

u borbi protiv dečije gojaznosti:

 

#EatLikeAPro

Do kraja 2025. godine u svetu će 70 miliona dece bolovati od gojaznosti. Imajući to u vidu, lansirali smo globalnu inicijativu 2017. godine kako bismo se izborili sa dramatičnim porastom stope dečije gojaznosti u svetu – Eat Like A Pro.

 

Kampanja #EatLikeAPro se fokusira na to kako su najveće svetske zvezde dospele tu gde jesu zahvaljujući tome što su zdrave životne navike iskoristile za ostvarivanje vrhunskih uspeha.