Bedankt voor je feedback.
Je hebt dit product zojuist aan je verlanglijst toegevoegd.
Je hebt dit product zojuist van je verlanglijst verwijderd.
Je verlanglijst is vol. Verwijder producten om andere producten toe te voegen.
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Je kunt alleen producten uit dezelfde categorie vergelijken.
Je hebt zojuist een product toegevoegd om te vergelijken. Ga verder!
Het product is verwijderd uit je vergelijkingslijst.
Je vergelijkingslijst is vol.
Er staat maar één product op je lijst. Voeg meer producten toe om te vergelijken.

Alle partnerschappen zijn gericht

 

op één doel:

 

#EatLikeAPro

Tegen 2025 zullen wereldwijd 70 miljoen kinderen aan obesitas lijden. Daarom hebben we in 2017 een wereldwijd initiatief gestart om de dramatische stijging van obesitas bij kinderen over de hele wereld te bestrijden: Eat Like a Pro, oftewel 'Eet als een prof'. 

 

Het doel van #EatLikeAPro is om ouders te helpen om hun kinderen gezonder te laten eten – en dat gaf ons een idee. Nadat we erachter kwamen dat 80% van de kinderen gezonder zou eten als ze wisten dat hun helden dat ook deden, besloten we om onze krachten te bundelen met professionals op verschillende terreinen.  

 

In de #EatLikeAPro-campagne draait het allemaal om hoe de grootste sterren ter wereld succes hebben kunnen boeken door zich op hun gezondheid te focussen om zo hun prestaties te optimaliseren.

Ons partnerschap met FC Barcelona is ontstaan uit de gezamenlijke wens om een verschil te maken in het leven van mensen over de hele wereld. Onze sponsoring dateert van voor Eat Like A Pro, maar onze samenwerking is daardoor alleen maar sterker geworden.

 

FC Barcelona is, als een van de belangrijkste voetbalclubs ter wereld, de perfecte partner in dit initiatief. FC Barcelona staat bekend om zijn progressieve werk op het gebied van gezondheid en conditie, met name op jeugdniveau. De 'La Masia'-generatie groeide samen op, at samen, trainde samen en daagde elkaar uit om elke dag beter te worden. Dit zijn allemaal waarden waar Beko al meer dan 60 jaar achter staat.

Dankzij deze samenwerking konden gezinnen over de hele wereld exclusief inzicht krijgen in de eetgewoonten van 's werelds grootste sportsterren. Ter ondersteuning hiervan hebben we exclusieve Eat Like a Pro-recepten samengesteld, die zijn goedgekeurd door de voedingsdeskundige van FC Barcelona, dr. Maria Antonia Lizárraga Dallo. We hebben ook de Eat Like A Pro-website gemaakt, waar gezinnen allerlei leuke activiteiten, gezonde eettips en recepten kunnen vinden. 

 

Eat Like A Pro-ambassadeur en FC Barcelona-ster Gerard Piqué: "Ik vind het geweldig om ambassadeur te zijn voor zo'n belangrijke en baanbrekende campagne. Ik begon al heel jong met wedstrijden en besefte al snel het belang van gezonde voeding. Nu, als vader van twee kinderen, voelt het nog belangrijker dan ooit tevoren. De wereldwijde cijfers omtrent obesitas bij kinderen zijn schokkend en vertonen geen tekenen van verbetering. Daarom ben ik er trots op om samen te werken met Beko en mijn club om dit wereldwijde probleem aan te pakken."

UNICEF

Het Kinderfonds van de Verenigde Naties, of UNICEF, vecht al meer dan 70 jaar voor de rechten en gezondheid van kinderen. Sinds 2018 werken wij met hun samen als onderdeel van onze Eat Like A Pro-campagne.

 

Het partnerschap leverde onmiddellijk resultaten op toen we in elf dagen maar liefst 1.000.000 euro inzamelden voor het fonds, dankzij de overweldigende steun van fans over de hele wereld op sociale media. 

De UNICEF Donation-campagne werd op 30 april 2018 officieel gestart door Beko en UNICEF, als onderdeel van de Eat Like A Pro-campagne. Elk bericht dat via Twitter of Instagram werd gedeeld met vermelding van #EatLikeAPro leverde een donatie van één euro op voor UNICEF.

 

Met meer dan een miljoen posts in de eerste elf dagen kunnen nu meer dan 500.000 gezinnen profiteren van een betere toegang tot gezonder voedsel en een evenwichtiger dieet.

 

Victor Aguayo, hoofd van het UNICEF Global Nutrition Programme, zegt hierover: "Obesitas bij kinderen heeft steeds meer effect op de armste families en landen, vooral vanwege voeding die kinderen niet alle voedingsstoffen biedt die ze nodig hebben om gezond te groeien. We zijn blij met de steun van onze partners Beko en FC Barcelona, die nauw met ons samenwerken om kinderen wereldwijd positieve veranderingen te laten zien."

 

 

 

Fenerbahçe Beko

 

Herenbasketbalteam 

Het Fenerbahçe Beko-herenbasketbalteam bereikte vijf keer de halve finale en drie van de vier eindfinales van het Europese basketbalkampioenschap. Dit succes werd gerealiseerd met de focus op het aantrekken van de beste jonge spelers in Europa en het ontwikkelen van een cultuur van goede conditie, gezondheid en toewijding om zichzelf te verbeteren.

 

Dit is allemaal perfect afgestemd op de waarden waarnaar we streven. Vanaf 2019 is Beko de hoofdsponsor van het herenbasketbalteam van Fenerbahçe, met ons logo op de borst als onderdeel van de naamgeving.  

De legendarische coach Željko Obradović van het Fenerbahçe-herenbasketbalteam heeft het initiatief Eat Like a Pro volledig omarmd. 

 

Obradović is van mening dat Eat Like a Pro een “enorme verantwoordelijkheid” is en belooft dat zijn spelers “met hun eetgewoonten rolmodellen zullen zijn voor de komende generaties”.

The League of Legends

 

European Championship

The League of Legends European Championship is 's werelds belangrijkste eSports-evenement, waarin professionele eSports-gamers op het hoogste niveau spelen met wereldwijd meer dan 99 miljoen toeschouwers.

 

Het duurde even voordat ze als zodanig werden erkend, maar de wereld weet nu dat professionele eSports-spelers zichzelf als atleten beschouwen. Net als professionals in traditionele sporten trainen League of Legends-spelers met professionele voedingsdeskundigen en zien ze gezond eten en regelmatig sporten als een essentieel onderdeel van succes. 

In tegenstelling tot de eSports-professionals lijken de meeste fans zich niet bewust te zijn van het belang van gezond eten en sporten. In 2019 zijn we samen met Riot Games officieel leverancier van de LEC geworden.

 

Samen met professionele spelers werken we aan de bevordering van gezonde eetgewoonten onder het digitale publiek dat naar hun helden opkijkt. Dankzij deze samenwerking kunnen we de nieuwste groep atleten erkennen die zich bij de sportwereld voegen en een eerder ongrijpbare doelgroep bereiken.